Marry Me nakon Zagreba osvaja i Istru

Objavio admin u Najave događaja

Nakon što je čvrsto i profesionalno osvojio područje grada Zagreba, došao je trenutak da Marry Me obuhvati još jedan dio Lijepe Naše. Budući da Istra, kao regija poznata po iznimno velikoj turističkoj posjećenosti, pa i vjenčanjima zbog kojih sve više stranih državljana (a i domaćih) dolazi upravo u tu županiju, počinje sloviti za najbolju 'wedding destinaciju' Hrvatske, odlučeno je da upravo ona postane sljedeći korak u ovoj prekrasnoj priči koju Marry Me piše polako, ali sigurno.

Pročitaj više

Kako izabrati idealnu glazbu za vjenčanje?

Objavio admin u Dan iz snova

Glazba na vjenčanju bitan je element u stvaranju dobre atmosfere. Dakako, odabir je stvar ukusa, a mi vam donosimo nekoliko preporuka koje će vam pomoći pri odluci!

Pročitaj više

Dani otvorenih vrata vjenčanja u The Westin Zagreb hotelu!

Objavio admin u Najave događaja

Kako i priliči najromantičnijem mjesecu u godini, u subotu,  11. veljače 2017. godine od 11h do 17h, održati će se, već tradicionalni, 5.-i zaredom događaj Naše Vjenčanje u prostorijama The Westin Zagreb hotela –  u kompletno renoviranim dvoranama na poznatom 17. katu hotela, sa spektakularnim pogledima na čitav grad.

Pročitaj više

10 koraka do savršenog vjenčanja!

Objavio admin u Dan iz snova

Nova godina je započela na najbolji mogući način i imaš sjajni novi dodatak na ruci? Sad kada su emocije i doživljaji splasnuli kreće onaj teži dio, organizacija vašeg dana iz snova. Ali ne brinite jer smo za vas pripremili jednostavan vodič s kojim kroz 10 koraka možete organizirati svoje vjenčanje bez puno muke.

Pročitaj više