10 koraka do savršenog vjenčanja!

Objavio admin u Dan iz snova

1. Raširite vijest!

Putem društvenih mreža najlakše ćete proširiti vijest o zarukama. Ipak, prije objave zaruka na Facebooku, veselu vijest javite svojim najbližima. Nemojte zaboraviti na prijatelje i obitelj koja nije aktivna na društvenim mrežama pa njima pošaljite simpatičnu poruku.

2.  Razmijenite ideje

Vjerojatno već godinama maštaš o svom vjenčanju, ali nikako nemoj smetnuti s uma da je to njegov dan jednako kao i tvoj. Sjednite i opušteno razgovarajte o svojim idejama. Na taj ćeš način svoju bolju polovicu motivirati da sudjeluje u organizaciji. Ne želiš da tvoj muž bude statist na vašem vjenčanju!

3. Pronađite ideje

Dani otvorenih vrata odličan su način za pronalazak inspiracije i ostvarivanje dodatnih pogodnosti. Na danima otvorenih vrata u Hotelu Westin možete saznati nove trendove u organizaciji vjenčanja i dekoraciji cvijeća i balona. Event Naše vjenčanje, koji se održava 11. veljače 2017., budućim mladencima predstavlja raznoliku svadbenu ponudu. Također, mogu proći kratki tečaj plesa ili školu šminkanja. Na taj ćete se način najjednostavnije upoznati s ponudom i pronaći ideje.

3.Notebook

Ne,ne! Ne govorimo o filmu. Naravno, i film je poželjno pogledati kada se organizira dan koji će okruniti vašu ljubav. Mislimo na mali korisni blokić. Kupi najljepši notes u knjižari i napravi svoj privatni planer vjenčanja.  To je najbolji način za dobru organizaciju. Zapisuj ideje, prati troškove, radi to do liste. Puno to do lista! 

4. Postavite datum

Ili još bolje, postavite nekoliko mogućih datuma. Razgovarajte s užom obitelji i prijateljima o terminima koji svima odgovaraju te se bacite u potragu.

5. Financije

Razgovarajte o načinu financiranja svog vjenčanje. Hoće li obitelj sudjelovati ili ćete sve platiti sami? Hoćete li unaprijed štedjeti ili ćete sve platiti novcem od darova? Nikako se nemojte preračunati u troškovima. Pažljivo vodite evidenciju da dan iz snova ne bi ostao u gorkom sjećanju zbog zaduživanja.

6. Gosti

Koga želite kraj sebe dok izgovarate DA za čitav život? Ne morate imati točnu brojku uzvanika, ali je dobro barem okvirno znati koliko je gostiju na popisu prije potrage za idealnom lokacijom.

7. Potraga za savršenom lokacijom, glazbom, fotografom i dekoracijom

Pronašli ste datum? Uz naš booking za vjenčanja nikad nije bilo lakše organizirati proslavu. Odaberite kategoriju (lokacija, glazba, foto&video, dekoracija) i unesite željeni datum vjenčanja, a stranica će ti otkriti što i tko je slobodan u željenom terminu. Nakon što pronađete uslugu koja ti se sviđa s odgovarajućom cijenom, možete odmah rezervirati i zakapariti ili možete dogovoriti sastanak s pružateljem usluge za više informacija. Znamo da zvuči nevjerojatno, ali probajte odabrati bliže termine (dva ili tri mjeseca od dana rezervacije) i ostvarite popust na last minute ponudu. Osim što je jeftinije, ne morate iščekivati vlastito vjenčanje preko godinu dana.

 

8. Ceremonija

Nakon što ste pronašli prostor za proslavu, trebate rezervirati i mjesto gdje ćete se oženiti. Hoće li to biti vaša lokalna crkva, općina ili ćete svoje sudbonosno da izreći negdje u prirodi, to je u potpunosti vaša odluka. Svakako rezervirajte svoj obred nekoliko mjeseci unaprijed.

9. Pozivnice i detalji

Pronađite ideje i inspiraciju na Pinterestu. Pozivnice možete izraditi sami ili možete zatražiti pomoć prijatelja. To je odličan način uštede! Na taj način imat ćete personalizirane pozivnice i detalje koje ćete prilagoditi upravo svojim željama. Pozivnice pošaljite šest do osam tjedana unaprijed, a ako želite dodatno uštedjeti pošaljite ih u PDF formatu na e-poštu svojih gostiju. Ne samo da je fora i moderno, nego i vaši gosti imaju pozivnicu cijelo vrijeme uz sebe na svom mobitelu.

10. Say yes to the dress

KUPUJEM VJENČANICUUUUU! Smanji doživljaj! Ako si još kao mala koristila toaletni papir kao veo, onda ti treba posebna pomoć u ovom koraku. Kako ne bi potrošila previše novaca i živaca, treba ostati hladne glave i smirenih živaca. Možda će ti biti lakše ako kupovini vjenčanice pristupiš kao kupovini svake druge haljine. Povedi mamu i frendice, dobro se zabavite,  a kad probaš onu pravu jednostavno ćeš znati, kao i sa svojim dragim. Nemoj zaboraviti na njega i pomogni mu izabrati odijelo kako biste bili usklađeni.