Dani otvorenih vrata vjenčanja u The Westin Zagreb hotelu!

Objavio admin u Najave događaja

Ove će godine grupacija HUP-Zagreb predstaviti raznoliku ponudu svadbenih svečanosti sa svoja četiri, već dobro poznata zagrebačka hotela, The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb te International, ali i po prvi puta predstaviti svoje dubrovačke dragulje, uključujući novootvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel.

Posjetitelji će se tako moći, na jednom mjestu, informirati o raznovrsnim i raskošnim ponudama za vjenčanje, razgledati svečane postave stolova s prijedlozima maštovitih cvjetnih dekoracija, okusiti najfinije svadbene jelovnike, te se savjetovati sa stručnjacima za organizaciju vjenčanja i odabrati opciju koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama. Na  sajmu će se, također, predstaviti dubrovačka rivijera kao idealna destinacija za Vaš medeni mjesec.

Predivan salon Opera na 17. katu te ostali prostori The Westin Zagreb hotela netom su potpuno obnovljeni tako da će događaj Naše Vjenčanje biti jedan od prvih evenata održanih u renoviranim kapacitetima The Westin Zagreb hotela.

Čekaju Vas interaktivne radionice, od make-upa do plesa, degustacija neodoljivih slastica i svadbenih delicija, te još mnoštvo iznenađenja.
Dođite i zabavite se planirajući svoj dan iz snova, uz savjete i pomoć profesionalnih organizatora vjenčanja!

Vidimo se u subotu, 11. veljače od 11h u The Westin Zagreb hotelu!

ULAZ I PARKING SU BESPLATNI!

The Westin Zagreb hotel, 17.kat

Subota, 11. veljače 2017., 11h – 17h

Za više informacija, molimo kontaktirajte:

 weddings@hup-zagreb.hr ,  +385 (0)1 3658-459 ili posjetite:www.hupzagreb.com