Marry Me nakon Zagreba osvaja i Istru

Objavio admin u Najave događaja

 Zahvaljujući bistrom i tirkizno plavom moru, sve više mladenaca odlučuje se na provođenje najljepšeg dana u svom životu upravo na jednoj od plaža ili jednom od brdašca s kojeg pogled pada na isto to čarobno more. Zahvaljujući bistrom i tirkizno plavom moru, sve više mladenaca odlučuje se na provođenje najljepšeg dana u svom životu upravo na jednoj od plaža ili jednom od brdašca s kojeg pogled pada na isto to čarobno more.

Marry Me tim dobio je pojačanje u obliku jedne kreativne, komunikativne i educirane djevojke koja je iskustvo u organiziranju, fotografiranju i dekoriranju vjenčanja utvrdila na dalekom Novom Zelandu i nedavno se vratila u rodnu Pulu kako bi i u Istri postigla velike rezultate.

Ana Bolobicchio, prvostupnica fizike, dizajnerica interijera, fotografkinja i blogerica, vidi vjenčanja kao veliku strast i ljubav, te će se shodno tome, prema razvitku Marry Me platforme u Istri ponašati organizirano, s puno pozitivne energije i profesionalnosti, što će se ubrzo moći i prepoznati.

Istra je, kao što znamo, poznata po svojoj gastro-enološkoj ponudi, bogatoj povijesti, prekrasnoj na dijelovima netaknutoj prirodi, kulturnoj baštini i pitoresknim gradovima koji dovode turiste iz svih dijelova svijeta, te samom svojom pojavom ostavljaju bez daha. Stoga neće biti teško unutar Marry Me platforme prikupiti sve pružatelje usluga vezanih uz vjenčanja, da možemo već ove sezone budućim mladencima prirediti najljepši dan u najljepšem okruženju, uz najmanje muke.